Menu

Reseprumpi

verward op zoek naar smakelijk keuken recepten, dit is de plaats recept rumpi

Plantaardige cichorei Soup ingrediënten en kruiden met koken methoden

February 19, 2015
Plantaardige cichorei Soup ingrediënten en kruiden met koken methoden
Plantaardige cichorei Soup ingrediënten en kruiden met koken methoden – onze online koken recepten hier zal blijven bieden een papier gerelateerd aan de wereld van koken of culinaire wereld die altijd bereid om u te helpen voor de jonge moeder of voor degenen onder u die werd koks is zodat u zal zijn volop van gerechten die u kunt maken.
 
plantaardige cichorei soep
 
Vandaag er nieuwe gerechten fruit cichorei soep, zijn na onze vorige op plantaardige bespreken is ook duidelijk plantaardige spinazie. Deze tijd toe te voegen plantaardige gerechten die gepaard zal resep pisang goreng kipas gaan met de dagelijkse porties uw familie thuis, natuurlijk, zal door het gevarieerde menu elke dag zeker toevoegen aan ons eten pratende verlangen of onze gezinnen. Hier als u geïnteresseerd in plantaardige cichorei soep bent en willen proberen koken het verwijzen naar de ingrediënten, kruiden en maakte het de weg hieronder.
 
Ingrediënten/kruiden:
 
1 van witloof, in stukjes gesneden
1 stukje wortel, gesneden dunne schuine
5 korrels ronde gesneden rundvlees, gehaktballen
5 korrels van rode ui, gesneden
3 teentjes knoflook, gesneden
2 grote rode Spaanse peper, gesneden schuine
2 stuks van laurier
1 theelepel zout
1/4 theelepel peper poeder
1 sndok thee suiker
2 stengels groene ui, gesneden in 1 cm
600 ml water
1 eetlepel olie voor sauteren
 
Na alle ingrediënten om plantaardige resep tumis kangkung balacan cichorei soep koken, bieden u en u kopen, die allemaal zijn beschikbaar in uw keuken laten we proberen te maken door het lezen van een koken tutorial hieronder.
Hoe maak je cichorei groentesoep:
 
Eerst verhit u de olie eerst. Als de olie is warm dan u Saute buhan zoals sjalotten, knoflook, chili peper en laurierblaadjes tot aromatische.
Vervolgens u make-up van uw asukkan stepnya wortelen en roer totdat verwelkt.
Vervolgens u toevoegen de Mosterd Groenen en sla en meng goed. Ook voegen sommige andere ingrediënten zoals suiker, zout en peper en vervolgens roer goed opnieuw.
U giet het water en roer in lente-uitjes en vervolgens roer tot gekookt.
Recept plantaardige cichorei soep klaar om aan 5 porties geserveerd.
 
De plantaardige groenten koken tutorials al cichorei soep voor uw culinaire vandaag, hopelijk met dit u zal altijd nuttig is te maken van een nieuwe schotel voorbereid dienen aan de familie, vergeet niet te lezen de water andere gerechten die we gaf in het vorige recept recepten ja u kunnen selecteren in het navigatiemenu dat wij hier hebben gemaakt.

Go Back

Comments for this post have been disabled.