Menu

Reseprumpi

verward op zoek naar smakelijk keuken recepten, dit is de plaats recept rumpi

Koken recept plantaardige roerbak Water Convolvulus Tempe Specials

February 19, 2015
Info over koken recepten koken recepten koken recept plantaardige roerbak water convolvulus Tempe Specials-vandaag hebben we nog steeds bieden, verscheidenheid altijd bijwerken ons hier als het was voordat we hadden gegeven het recept plantaardige zoals cichorei soep en nu nog steeds bespreken over de plantaardige menu die we meestal koken, maar dit keer met een verschillende creaties, namelijk gebakken boerenkool tempe.
 
roerbak water convolvulus tempe
 
Roerbak water convolvulus misschien al uw gebruikelijke het koken van elke dag, maar dit keer nadat u dit artikel die u opnieuw leest met maakt het voelt dat met de toevoeging van andere ingrediënten resep ayam betutu bali berkuah zoals tempe, tempe voeding kadungan want het is ongetwijfeld Bovendien zal toevoegen uw vermogen om uw activiteiten te doen ook meer smaakvolle opnieuw wanneer manyantap bak kangsung tempe dit zal worden.
 
Als je nieuwsgierig bent misschien is kruiden en het materiaal niet anders dan dat u vaak maken, krijgen op met het u kunt check out de tutorial hieronder samen met de ingrediënten en de bumbunya.
 
Ingrediënten/kruiden:
 
3 bos boerenkool, zijn uitgeroeid
150 gram van tempe, gesneden een 1 × 1 cm, crusted gebakken
100 gram van wortelen, gesneden in lucifers
2 stuks van laurier
2 cm Laos, gekneusd
1 stengel citroengras, gekneusd door blanken genomen
3 grote rode pepers, gesneden schuine
1 theelepel zout
1/2 theelepel gekorrelde suiker
1/4 theelepel peper poeder
100 ml water
2 eetlepels olie voor sauteren
 
Naast de bovenstaande ingrediënten om een roerbak water convolvulus tempe dient u ook een subtiele kruiden naar smaak van dit gerecht, de volgende ingrediënten-smaakstoffen.
 
Subtiele kruiden:
 
6 korrels van rode ui
3 teentjes knoflook
1 cm kurkuma, geroosterde
1 theelepel gedroogde geroosterde
 
Je hebt om te bereiden alle ingrediënten en kruiderijen-nu kun je naar het werkgebied van how krijgen to cook het, voor u om te voorkomen dat misstappen stap voor resep ayam goreng tabur wijen stap komen dat we hieronder verstrekt.
How to make en memasakTumis boerenkool:
 
De eerste stap te maken die u moet Saute kruiden glad plus ingrediënten zoals laurierbladeren, Laos en pepers tot geurig.
Vervolgens voert u uw wortelen en vervolgens u bak totdat verwelkt.
U voegt de boerenkool en tempe, zout, suiker, en peper en meng goed weer.
Laatst giet water en dan u koken tot gaar.
Roerbak water convolvulus Tempe is klaar om te serveren uw familie
 
De laatste van onze plantaardig roerbak boerenkool recept van tempe zei thuis dat u kunt, als u wilt dat andere recepten vindt u zoeken op deze site omdat u een breed scala aan culinaire menu van de archipel en in het zure buitenland hebben vernieuwd.

Go Back

Comments for this post have been disabled.