Menu

Reseprumpi

verward op zoek naar smakelijk keuken recepten, dit is de plaats recept rumpi

How To Make Éclairs Ragout eenvoudig en praktisch

February 20, 2015
Hobby hobby-kok of maak een taart is de keuze van elke persoon die altijd al wilde een master chef-kok worden, cultiveren de hoge enthousiasme in mensen een smakelijke en heerlijke gerechten maken ons hier een nieuw recept voor jullie allemaal terug te geven. voor degenen onder u die graag leren om te koken of bakken met moeder hoeft alleen maar recepten en hoe te maken met alleen online media. Hier vindt u alles, we proberen altijd om u het gemak om te cultiveren een cursus koken.
 
Snack eten is Ragout SUS klaar eten smakelijke en heerlijk, achter de unieke vorm en ook niet overtuigd dat dit beeld heeft een smaak die is zo goed voor het eten. goed voor u die zou kunnen resep gudeg jogja kering hebben nooit volledig maken deze Ragout Sus laat een nieuwe recept uit ons hier uitcheckt, hopelijk helpen onze recepten u smakelijke en heerlijk eten voor iedereen.
 
SUS Ragout
Materiële Sus Ragout
 
de basisingrediënten maken dit één een snack tussen UI, knoflook, wortel, gekookt chicken breast vlees en nog veel meer dat moet worden ingesteld. nu voor meer details u naar verwijzen kunt de resep otak otak ikan tengiri bakar hieronder materialen zijn in nood ter voorbereiding van deze maaltijd.
HUID:
 
80 gram boter
250 ml water
140 g bloem eiwitten zijn
4 eieren (@ 50 gram)
 
KIP RAGOUT:
 
2 eetlepels bakolie
1/4 UI, fijngehakt
3 teentjes knoflook, fijngehakt, memarkan
150 g wortelen, gesneden in kleine dobbelstenen
150 gram gekookte kip borstvlees, grof gehakte
3/4 theelepel zout
2 theelepel gekorrelde suiker
1/2 theelepel peper poeder
100 ml verse melk
2 eetlepels bloem
1 stengel bleekselderij, fijngehakt
 
HOE MAAK JE EEN RAGOUT VAN SUS:
 
Huid: kook de boter en het water totdat gesmolten boter en dan kunnen we de bloem zetten en vervolgens verschrompelen van het vuur en roer tot het deeg te houden op de muren van de pan vastplakken. de volgende stap wij verwijderen en chill. dan we zetten de eieren een voor een en klop goed. dan zet het deeg in een plastic zak met een grote ster spuit. Spuitkan deeg plat op een bakselblad om te bersemir margarine volgende stap bak in de oventemperatuur 180 ° C om te bloeien en gelooid vervolgens opgeheven.
 
Voor de ragout van gebakken Ayam verhit we de olie dan Saute ui tot geurig. dan roer in de wortelen en kook totdat de pastinaak verdorren. Voeg vervolgens ayama, zout, suiker en peper poeder, meng goed. Toen we de vloeibare melk mengen met de bloem en meng goed. de volgende stap bloem in de melk oplossing in cake peen giet en roer stevig tot het dikker. dan wij toevoegen de selderij en koken tot gaar door en heffen. vervolgens halveren sus en een stuk van krullend sla bladeren geven en plaats vervolgens de ragout van kip op het. Nou is sus ragout klaar om te serveren.
 
Eenvoudig is niet het maken van een Sus Ragout op het recept dat wij op de top van dit, Nou nu je hebt zeker een Sus Ragout eigen in uw huis kon maken. de nieuwe recepten info van dit en wij dank u voor het luisteren naar onze info. Lees ook de andere recepten op het recept van kip gehaktballen en noedels recept banaan muffins http://reseprumpi.bravesites.com rozijnen.

Go Back

Comments for this post have been disabled.