Menu

Reseprumpi

verward op zoek naar smakelijk keuken recepten, dit is de plaats recept rumpi

Hoe maak je een chocolade banaan ijs recept Piscok kleuren

February 18, 2015
Chocolade banaan ijs recept Piscok kleuren. Kinderen houden van uit te voeren van het ijs niet duidelijk in haar schoolmeisje? Of zelfs u zelf die graag kopen ijs kaarsen in het naburige kraampjes. Als je uitgeput van ideeën om te maken de voorkeur kindervoeding, adviseren wij u om te proberen onze menu op dit ene, een banaan Brown ijs recept resep ayam goreng bumbu kuning lengkuas of beter bekend onder het acroniem ijs Piscok. Naast de gemakkelijke manier van waardoor het, de ingrediënten van het recept dit een te gemakkelijk doorzoekbaar en veel anders zal niet drain uw portemonnee.

 

Omdat deze maaltijd zeer goed vond kinderen en volwassenen, ijs die Brown Piscok kan ook worden gebruikt als een alternatief om bedrijfskansen te creëren door de verkoop van hem thuis of menitipkannya voedsel kraampjes rond uw huis. Zoals de naam al, de belangrijkste grondstof in het verleden impliceert, is dit een banaan ijs. Eigenlijk, is er geen specificiteit aan haar "plantains", maar omdat het meestal in het verleden voor resep ayam bakar bumbu madu jahe spesial enak consumptie door kinderen, gemaakt is vervolgens u moeten zoeken voor deze soorten bananen zijn vrij klein zijn. Banaan type nog meestal muli of een banaan mas gebruikt. Oke, nu proberen we te maken van onze eigen yuk.

 

Ingrediënten voor de chocolade banaan ijs recept

 

1 banaan of een banaan kam mas muli met inhoud ongeveer 15 een banaan fruit

 

200-250 gram chocolade bars (voor het merk, volgens smaak en zakken hè)
1 pakje van chocolade zeug of mesis (voor interessante resultaten, gebruik een kleurrijke mesis)
Ice cream stokken of kan ook worden gelegd op spiesjes die reeds in puree waren
Hoe om chocolade banaan kleurrijke ijs te maken

 

Allereerst, neem een enkele container te smelten chocoladerepen bovenop, gebruik de api is niet te groot, zodat het niet overcook.

 

Schil de bananen of "plantains" mas muli en tusukkan ijs stokken of spiezen haar. Als u wilt gebruiken wees spiesjes voorzichtig omdat de randen scherp genoeg. Tusukkan het stokken rechts in het midden van de banaan dus die later niet vallen wanneer dineren in.
Roer in de bananen die in de oplossing die Brown had gezegd had zijn gestoken. Kleurstof tot meerdere keren tot zijn banaan huid perfect bruin terlumuri
Een schotel te bereiden en giet zijn graan of bruin mesis boven hem. Banaan chocolade rol op zijn laatste. Indien nodig, strooi ook voor perfecte resultaten.
Wachten tot het afkoelen en zet in de vriezer totdat bevroren.

 

Het blijkt gemakkelijk en cepatkan hoe maak je een recept Chocolate Banana IJSVORMING hierboven. U kunt ook creatief zijn met het mengen van chocoladearoma strawbery, wijn of een andere van zijn. Voor wie is op zoek naar een business opportunity, dit ook zou een hawker werd een alternatieve lho. Vergeet niet te kijken naar de recepten in het verleden, en onze andere taarten, zoals recepten en hoe maak je banaan Epe, recept of set van recept Snack recepten Cimol wij anderzijds. Welkom bij reizen ergens en vergeet niet om te delen temen-teme een andere Facebook of Twitter Ja.

 

advertenties

Go Back

Comments for this post have been disabled.