Menu

Reseprumpi

verward op zoek naar smakelijk keuken recepten, dit is de plaats recept rumpi

Hoe gemakkelijk Maak Jamu en de voordelen ervan voor de gezondheid

February 18, 2015
 
Hoe gemakkelijk Maak Jamu en de voordelen ervan voor de gezondheid. Tijdens de middag wanneer het weer warm weer in de hitte van de meest heerlijke ICED is drinken inderdaad. Maar meestal drinken ijs niet te goed voor kinderen of mensen die in minder goede conditie. Maar als we rijst ijs Kencur zeker resep iga penyet goreng verfrissend maken. Niet alleen de dorst is verdwenen, de werkzaamheid van jamu zijn inderdaad zeer goed voor het herstellen van uithoudingsvermogen, mengurasi pijn en verbeteren de conditie van het lichaam die weer neerzetten. Inderdaad de voordelen van jamu voor de gezondheid van heel veel. Niet alleen dat, het recept van kruiden inheems in Indonesiës rijst kencur veel biedt voordelen als u wilt maken van schoonheid en natuurlijk voordelen voor borstvoeding moeders.
 
Het hoofdprobleem is meestal de smaak en de voedingswaarde van de omtrek van de verkoper jamu is niet zuiver. Ze meestal gebruik ekstrakan materialen die de voordelen en de werkzaamheid van jamu verminderen maken gezondheid. Niet te vergeten de smaak bijna wordt gedomineerd door de smaak van meel. Maar misschien is dit niet Maak vrienden die in het gebied leefde van toepassing. Jamu leveranciers meestal kelilingnya nog steeds met behulp van resep sapi lada hitam nikmat oorspronkelijke materiaal zodat de smaak en de voordelen ervan nog steeds wakker en goed voor de gezondheid zijn. Nou, het maken van vrienden die toevallig te wonen in een grote stad zullen of een reizende verkoper van de geneeskunde is er niet, we een manier om rijst recept met verse Kaempferia galanga en gunstig zijn voor de gezondheid.
 
Als zijn naam, zeker vrienden al zien kreeg een overzicht van deze zijn Jamu recepten gemaakt van enkel over om het even wat. Ja, zoals de naam al impliceert, is de belangrijkste ingrediënt recepten rijst rijst en galingale galingale, een van de geneeskrachtige planten die zijn opgenomen in de benoeming van bevindingen. Natuurlijk, veel meer geneeskrachtige planten gebruikt voor het maken van de kruiden dranken, zoals gember, kurkuma en meer. Dus, de voordelen en de werkzaamheid van de drank jamu heeft bewezen te zijn goed voor de gezondheid van moeders die borstvoeding geven en voor schoonheid. Zelfs op basis van de meest recente onderzoek, voordelen omdat we gebruiken ook rijst als een ingrediënt van dit geneesmiddel, uw vriend moet zorg bij de selectie van de rijst zal worden gebruikt. Gebruik geen geparfumeerd-geurende rijst omdat het in jamunya resulteren zal later zal ook ruiken de geur. Oke, voor meer details zie de ingrediënten en hoe te maken van rijst kencur hieronder.
Materiële materiële Jamu recepten zijn Delicious
 
Het belangrijkste ingrediënt nodig is min of meer zo veel als 200 g rijst. Gebruik een schone witte rijst en niet smaakvol.
Plant roots en rizoom Kencur die een middelgrote is groter of minder 6 vinger volwassenen.
Kurkuma is een middelgrote formaat rizoom kleine langs de 2 vinger van een volwassene. Schoon wassen vóór gebruik.
Tamarinde-meer of minder maar liefst 2 eetlepels.
Min of meer zoveel 240-260 gram suiker.
Middelgrote lokale gember is groot min of meer 2 vingers sebanjang volwassenen. Schoon wassen vóór gebruik.
Verse Pandan bladeren min of meer maar liefst 2 stk alleen. Schoon wassen vóór gebruik.
Middelgrote citroen vrucht van maar liefst 2 stuks alleen. Verdelen in secties en nemen water na het SAP.
Beryodium keuken zout en zoet water is gekookt naar smaak.
Gekorrelde suiker naar smaak indien nodig.
 
Hoe maak je gemakkelijk Jamu
 
De eerste stap om te doen is 200 g van rijst die is opgesteld met schoon water voor ongeveer 3 uur geniet.
Nemen van de pot voor stoofpot. Ongeveer 6 kopjes van schoon water aangaan en zet op het fornuis op de middellange warmte.
Roer in de gember, tamarinde, pandan bladeren, galingale, kurkuma en suiker in de pancinya. Roer te mengen goed zodat alle ingrediënten goed gemengd en perfect zijn.
Roer de mix opnieuw en wacht totdat het water kookt en schakel vervolgens uit de marinade. Stam de marinade met de zeef water zodat de wijnmoer pandanus blad, kurkuma, kencur en jahenya van het water gescheiden.
Neem de bostel (brouwerijafval) of gember marinade en kunyitnya. Gladde puree samen kencur en rijst die zijn gedrenkt in water voor ongeveer 3 uur. Pureer alle ingrediënten tot werkelijk vlot.
Zet boven ingrediënten ingrediënten botsing boven een zeef. Spoel met water gekookt de marinade uit de Pan eerst zodat de smaak en het aroma van rijst kencurnya meer gevoeld.
Roer in de limoensap die heeft zijn geperst in de verneveld water op de top. Voeg zout naar smaak (gewoon een beetje).
Monster eerst voor het opdienen. Als het wordt beschouwd als minder zoet, kunt een vriend van een vriend gekorrelde suiker naar smaak toevoegen.
 
Hoe deed vrienden hoe maak je jamu hierboven? Inderdaad het ziet er nogal ribet, maar is eigenlijk eenvoudig en vereist geen een lange tijd waarom (behalve inweken berasnya). Naast de voordelen ervan voor borstvoeding moeders en schoonheid, geloofde dit jamu recepten zijn ook te kunnen vergroten eetlust, verlichten moe en sommige soorten kleine kwalen, zoals winderigheid, Aften, hoesten en meer genezen.

Go Back

Comments for this post have been disabled.