Menu

Reseprumpi

verward op zoek naar smakelijk keuken recepten, dit is de plaats recept rumpi

Heerlijke recepten en overheerlijke zoete zure aubergine gerechten

February 19, 2015
Heerlijke recepten en overheerlijke zoete zure aubergine gerechten
Heerlijke recepten en overheerlijke zoete zure aubergine gerechten – Happy to weer ontmoeten met ons de online koken recepten, uiteraard met alle nieuwe artikelen die we leren zullen om een nieuwe schotel aan u allen, dus je krijgt veel meer notities recepten die u kunt maken. U hebt al het vorige menu er beljar sambal pecit taoco soto en recepten. Als ongelezen eerst ja. Of het kan berlajar Sweet Sour aubergine recept in dit artikel.
 
Zoete zure aubergine
 
Nou als je leren om het laten verwijzen naar enkele resep ayam asam manis praktis belangrijke informatie die u nodig hebt voor te bereiden wilt voordat we in het werkgebied of het kookproces te maken, er zijn een paar ingrediënten en kruiderijen dat u wilt kopen of als u al alles kunnen rechtstreeks in het stadium van vervaardiging.
De ingrediënten en kruiden zoete zure aubergine
 
4 stukken van paars aubergine, twee delen, gebakken totdat verwelkt verdelen
1/2 stukken van tofu, gesneden in 1 × 1 cm, gebakken gedroogde
2 knoflookteentjes, grof gehakte
1/2 UI, gesneden lengte
2 cm gember, gekneusd
1 tomaat, in stukjes gesneden
5 eetlepels ketchup
1/2 theelepel kip bouillon poeder
3/4 theelepel zout
1 theelepel gekorrelde suiker
1/4 theelepel peper poeder
250 ml water
2 prei, gesneden schuine
1/2 theelepel azijn
1 eetlepel olie voor sauteren
De ingrediënten en kruiden te maken een zoete zure aubergine schotel, gemakkelijk om te vinden van het recht en als het is beschikbaar voor iedereen in de keuken van uw huis is het tijd u actie resep masakan ayam goreng shanghai voor memasakanya, het volgende leerprogramma u in de keuken begeleiden zal.
Hoe maak je een zoete zure aubergine:
 
Uw eerste stappen verhit de olie. Dan roerbak ingrediënten zoals knoflook, uien en Ginger tot geurige geur. Nieuwe Kamudian voert u de tomaten en roer totdat verwelkt.
Selanutnya u invoeren de tomatensaus samen met de kip voorraad poeder, plus meer zout, suiker en peper. En meng goed. Blijven giet water naar smaak. Blijven om te koken tot kokend en gekookt.
Vervolgens voegt u de bieslook en azijn en lift.
Uw laatste flush op de top van de aubergine roerbak die zijn opgesteld en strooi er gebakken tofu.
 
Dit recept gemaakt speciaal voor 8 porties alleen, zodat montage worden gepresenteerd voor uw kleine familie, tot grote familie u kunt extra materialen, moet u meer porties, u kunt het delen van dit recept als kok bewees ook gunstig. Bedankt.

Go Back

Comments for this post have been disabled.