Menu

Reseprumpi

verward op zoek naar smakelijk keuken recepten, dit is de plaats recept rumpi

De gemakkelijke manier om een smakelijke kip recept Capture Atjeh

February 18, 2015
Kip recept gevangen maken. Mijn vrienden weten al zou dat de talloze variaties van de kip gerechten die overal om ons heen zijn. Naast het gemakkelijk verkrijgbaar en de prijs is zeer betaalbaar, het materiaal dat we kunt bak kip, gekookt, gegrild of gebraden. Voor vrienden die zich vervelen met de kip schotel dat is het, vandaag ik resep ayam semur kecap pedas ga vrienden uitnodigen om te maken een verschillende kip recepten met elkaar maar heeft nog steeds de smaak en het aroma van de eetlust, die de kip gerechten typische van Atjeh vangen.
 
Ja, maak vrienden die afkomstig zijn uit Atjeh of frequente reizen naar de provincies in het westelijke uiteinde van Indonesië het zou al begrijpen en weten de ware delicatesse en aroma typisch van resep soto ayam kudus pak no de opname van dit recept kip. Met een mix van verschillende kruiden kruiden, aroma speciaal gesteld uit de keuken van dit traditionele kip zeker uitnodigen uw smaak, zelfs het maken van een vriend die eerder nooit had geprobeerd deze keuken proeven.
 
Inderdaad veel Restaurant of Brasserie die is heel beroemd voor dit gerecht, zoals kip vangen noorden Bintang, vangen Atjeh Rayeuk of kip Senopati vangen. Maar het kan gezegd worden dat dit nog steeds een keuken minder populair en enigszins moeilijk is te vinden de verkoper ten opzichte van andere varianten van de kip gerechten. Voor dat ik denk dat als we kunnen de verovering van Atjeh kip recepten jezelf thuis natuurlijk mooier. Bovendien gedurende de tijd dat we koken het, wie weet dat onze keuken heeft ook een veel fans en kan worden gebruikt als een van het idee voor een culinaire inspanningen later maken.
 
Om kip recept meestal vangen de heerlijke en smakelijke Atjeh is eigenlijk niet al te moeilijk. Maar er enkele tips wat zijn te zoeken in het proces van verwerking en rijping later. Kip kip stukken kunnen worden gebruikt maar als vrienden willen smaak echt sappige tot later in de geurige aroma en een moeten vrije uitloop kip gebruiken. In aanvulling, het proces van het koken of zijn hanen ungkep langer zodat het resultaat zou zijn inschrijving. Voor een pittige maaltijd, moet de hobby niet gebruiken gemalen peper meest maar gebruik de cayenne peper in de memarkan zodat het resultaat echt vrienden zweten te maken.
 
Ingrediënten ingrediënten recepten kip vangen Atjeh
 
Kip stukken of moet gebruik vrije uitloop kip 1 middelgrote staart (ongeveer 800 gram tot 1 kg). Schoon, wassen en snijden min of meer volgens smaak rond 14-16 stuks.
Onder lokale rode maar liefst 100 gram.
Wit van maar liefst 3 teentjes van groot formaat. Kunt importeren of betere UI uien gebruiken zodat meer lokale resultaten zou de geurige.
Kurkuma naar smaak (ongeveer 2 cm). Wash en schone brandstoffen.
Maar liefst 2 stk ASAM Sunti. Gedrenkt met water een beetje tot de zure software sunti. Afvoer voordat het wordt gebruikt voor kruiden.
Gember, was en schil zo veel als ongeveer 3-4 cm.
Peper korrels uit een totaal van 10 stuks, of kan ook gebruik maken van peper poeder.
Maar liefst 3 stengel citroengras PC's. Vergeet niet memarkan eerst.
Bruine suiker 50 gram of minder. Knippen of gekamd zijwaarts.
Mauritius papeda laat maar liefst 6-medium-formaat blad.
Schoon water secukupnnya of ongeveer een kwart van een liter.
Naar smaak olie voor frituren.
Zout beryodium over een halve theelepel is klein.
 
Spice ingrediënten kip vangst
 
Lokale 2 teentjes knoflook. Dun gesneden dunne
Verse pandan bladeren zo veel als ongeveer 10 stuks. Fijn gesneden fijn.
Stengel citroengras 2 PC's. Schil de witte midden en nam deel alleen.
Curry leaf 10 stuks.
Groene pepers ukurang waren. Schoon en was de kleine stukjes.
Lokale uien maar liefst 100 gram. Schil de huid en snijd in dunne dunne.
Lente-ui 2 PC's. Snij dunne dun.
Kurkuma laat maar liefst 5 stuks. Kleine stukjes.
 
Hoe maak je speciale vangen mijn vader leerde keuken
 
Puree 100 g van rode ui, 3 pcs knoflook, gember, kurkuma gegrild, 10 korrels peper, zure en de helft een kleine lepel sunti zout.
Neem een middelgrote steelpan en onder omzwenken 50 g van bruine suiker, citroengras stengels die zijn gekneusd, 6 stuks die oranje bladeren en delicate kruiden op de top.
Voer een kwart liter van schoon water en brokken van hun kippen. Ga op een laag vuur totdat het vlees is inschrijving hun kippen. Vergeet niet de af en toe roeren, zodat de kruiderijen doordrongen en perfect gemengd.
Nadat de kip gaar is, verwijderen en afvoer eerst in Federale Republiek Joegoslavië.
Neem een koekenpan en opvulling met koken olie was een beetje veel (tot alle de kip olie terendan). Opwarmen op laag vuur.
FRJ kip totdat gekookt door en teder vastleggen. Drain goed voordat gemengd met kruiden rempahnya.
Neem een serveren containers die groot genoeg zijn. Roer Gebakken kip en kruiden rempahnya. Meng tot gemengd.
 
Hoe is mijn vriend? Blijkbaar niet te maakt hard-rechts zijn eigen Atjeh Capture kip recepten thuis. Maak een hobby van het eten van pittige kunt toevoegen cayenne peper naar smaak. Vergeet niet, gebruik geen een steelpan ervan presto omdat hun vlees te zacht is en later de smaak van kip Tangkapnya keuken als een geheel kan ruïneren. Ideeën voor variaties in andere memamasak kip, kip Nugget recept probeer gezonde recepten en Garang http://reseprumpi.bravesites.com/ Aseh

Go Back

Comments for this post have been disabled.