Menu

Reseprumpi

verward op zoek naar smakelijk keuken recepten, dit is de plaats recept rumpi

Aardbei zachte Cake Recepten en hoe te maken

February 20, 2015
Met ons geven die terug hier altijd waardering in het leren om te koken voor u allen. voor degenen onder u die niet langer gewoon een hoby Cook en wil cultiveren alle Indonesisch keuken of u worden bereid voor negar bytes één nieuwe recept weer hier volgen die we u zonder twijfel zal leveren. Aardbei zachte Cake is een kleine snack eten of gebruikt in casual gerechten om te dienen alle thuis. met dit unieke stukje van vorm, maar heeft een vrij goed gevoel van beelden.
 
Bereiden een maaltijd of snack heel moeilijk en soms gemakkelijk ook alle net opknoping van het basismateriaal en dergelijke welke manier we cultiveren om te resep perkedel kentang rebus worden goede alleen. recept aardbei zachte Cake is inderdaad kunnen eenvoudig, maar een beetje moeilijk te zeggen, maar voor degenen onder u die al bedreven bij de verwerking van die een verscheidenheid van levensmiddelen zeker is zal er geen enkele belemmering om te cultiveren om het even wat in deze levensmiddelen.
De ingrediënten van aardbei zachte Cake
 
De meeste van de basisingrediënten om deze resep jamur crispy tahan lama snack is wij moeten bieden basisingrediënten aangezien de aardbeien fruit verwerkt deze snack. goed op andere aanvullende ingrediënten kunt u check onderstaande.
INGREDIËNTEN I:
 
450 gram (9 btr) eieren
200 gr gekorrelde suiker
Lo gr alfagell
1/4 theelepel van ny. Liem vanille crème
 
INGREDIËNTEN II:
 
180 Gr. meel, zirkoon
1/2 theelepel bakpoeder
 
INGREDIËNTEN III:
 
60 gram geëvaporeerde melk
75 gr van margarine margarita, smelten
1 theelepel van ny. Liem aardbei pasta
 
MATERIËLE IV:
 
100 gram van aardbei, in kleine blokjes
 
AARDBEI TOPPING
INGREDIËNTEN I:
 
1 pakje gelatine poeder wit
7 gram gemodificeerd zetmeel
120 gr gekorrelde suiker
800 ml melk vloeistof ultra
130 gr ranselende room
 
INGREDIËNTEN II:
 
200 gr margarine margarita
200 gr van aardbeienjam
 
HOW TO MAKE AARDBEI TOPPING:
 
Meng alle ingrediënten dus ik heb een. Roer goed, Cook tot koken. Lift.
Voer materialen II, meng goed
Klaar voor gebruik
 
HOE OM AARDBEIEN ZACHTE CAKE TE MAKEN:
 
Eerste stappen klop de ingrediënten ik tot wit en pluizig en voer materiële II en vervolgens klop rug tot gemengd. dan de volgende stap is om giet de ingrediënten vervolgens roer voorzichtig met de spatel III tot goed gemengd. Giet het beslag in 2 stuks 30x40x2cm formaat pan bakken die margarine had toegepast. de volgende stap is het Bestrooi de ingrediënten gebakken met temperatuur IV, 1900-200 ° C gedurende ongeveer 8 minuten gaar door opheffen en verwijderen uit de pan bakken. dan zodra cool taart in 2 delen en vet met aardbei topping dan roll en cut snijden-knippen terug sier volgens smaak.
 
Niet gemakkelijk te cultiveren van deze snack van aardbeien, geen twijfel u in staat geweest om voedsel te bereiden jezelf in uw huis nu. goed voor u die wilt leren van andere levensmiddelen bestaan ook hier en ook soup u kunt Probeer thuis met recepten van onze recept voor Éclairs Ragout

Go Back

Comments for this post have been disabled.